martes, 24 de noviembre de 2009

3. Seguiment i evolució de la Webquest

La Webquest plantejada "Mestres Interculturals" té l'objectiu de proporcionar al professorat l'anàlisi d'eines i recursos que permetin treballar la interculturalitat a l'aula.

En l'elaboració d'aquesta Webquest ens hem trobat amb algunes dificultats tècniques fins que vam conèixer el seu funcionament.

En relació a com enfocavem les activitats adreçades al professorat, ens va costar una mica decidir-nos ja que a l'inici volíem partir de l'anàlisi d'una pel·lícula "American History X".
A mesura que vam avançar en la recerca d'informacions i materials ens vam adonar de la infinitat de recursos audiovisuals que trobem a internet i vam considerar convenient diversificar les activitats.

És una Webquest que permet al professorat aprofundir i conèixer materials audiovisuals: pel·lícules, anuncis publicitaris, etc, a partir dels quals es poden treballar conceptes com el racisme, la xenofobia, la igualtat d'oportunitats, etc.
L'aplicació d'aquests materials dins les aules es poden considerar com un recurs necessari i imprescindible en els centres educatius que volem treballar a partir d'un programa intercultural fort, ja que permet treballar amb l'alumnat aspectes interculturals partint de la investigació, la recerca, etc. partint dels interessos de cadascú i fomentant l'esperit crític.

No hay comentarios:

Publicar un comentario